(Actualizat: ) · Cybersecurity· 3 min. de citit
Cum ștergi istoricul Google si dezactivezi salvarea traficului online

Google este o companie IT cu multiple aplicatii si servicii in mediul online, de exemplu motor de cautare, serviciu de email si de gazduire fisiere, platforma de socializare si redare continut multimedia, platforma de blogging, browser web si multe alte servicii, aplicatii sau extensii, plus multe altele care or sa fie dezvoltate pe viitor.
Pentru a beneficia de oricare dintre serviciile oferite, care in mare parte sunt gratuite, este necesar un cont general Google care ofera acces la toate serviciile sale.
In momentul in care iti faci un cont pe Google trebuie sa furnizezi o serie de informatii mai mult sau mai putin personale, care te pot identifica pe tine ca persoana.
Cuprins:
- Cum stergi istoricul traficului din contul Google
- Cum dezactivezi salvarea traficului realizat pe Google
Cum stergi istoricul traficului din contul Google
Acceseaza fiecare sectiune in care exista istoric de trafic salvat dand click pe butonul “MANAGE ACTIVITY”, va fi necesara introducerea parolei pentru a putea merge mai departe, apoi se va afisa traficul realizat in aplicatia sau serviciul respectiv, de exemplu pe motorul de cautare, Youtube s.a. Apasa butonul de selectare totala si apoi da click pe butonul delete.
Datele vor disparea din lista, dar optiunea care face ca aceste date sa fie retinute este inca activa si deci urmatorul pas este dezactivarea salvarii traficului pentru serviciul respectiv.
Cum dezactivezi salvarea traficului realizat pe Google
Da click pe butonul de activare/dezactivare a stocarii istoricului de trafic:

Din fereastra care apare efectueaza click pe PAUSE; inregistrarea istoricului va fi astfel oprita.







![Cum vizualizezi parolele salvate in browser [VIDEO]](/_astro/default.C_42i4LO_Z1SPkJW.webp)
![Cum vizualizezi parolele salvate in browser [VIDEO]](/_astro/default.C_42i4LO_Z11nrJO.webp)